AU PAIR

"Au pair" inseamna "on par" sau egal, ceea ce si veti fi – un membru egal al familiei sponsor. Participantii au pair sunt vizitatori internationali care, cu ajutorul unei vize de schimb cultural J1, traiesc cu o familie din Statele Unite ale Americii pe care o vor alege, pentru o perioada de minimum 12 luni, timp in care vor avea grija de copiii familiei.

 

Acest program este o oportunitate de a trai aventura vietii, de a va face prieteni noi din toata lumea, de a trai cu o familie americana, de a lucra cu copii, de a studia ceva nou, de a va imbunatati nivelul de engleza, de a explora S.U.A. si de a castiga peste 9000 de dolari pe an.

 

Avantaje:

  • Traiti pentru o perioada de minimum 12 luni ca si membru egal al unei familii cu grija selectata din unul dintre cele 37 de state din S.U.A. Familia la care veti locui va va pune la dispozitie propria dumneavoastra camera, toate mesele si acces la transport daca veti studia. Tineti minte, dumneavostra alegeti familia.
  • Munciti 45 de ore pe saptamana (nu mai mult de 10 ore pe zi) si primiti si bani de cheltuiala saptamanal.
  • Calatoriti timp de doua saptamani cu ajutorul unei vacante platite, si profitati de weekendurile libere sau de lunile aditionale de sedere dupa indeplinirea contractului. S.U.A. are atat de multe de explorat!
  • Faptul ca veti trai in S.U.A., va va ajuta sa cunoasteti si sa faceti parte din cultura americana, dar si din alte culturi cu ajutorul prietenilor pe care vi veti face in perioada de sedere. Veti fi unul dintre cei 4000 de au pairs din peste 50 de tari care calatoresc in S.U.A. in fiecare an.

 

Conditii de eligibilitate:

Aplicantii la programul de viza Au Pair trebuie sa satisfaca urmatoarele conditii inainte de a fi considerati eligibili pentru selectie. Trebuie sa:

  • Detina un cazier judiciar curat.
  • Detina permis de conducere.
  • Sa fie proeficienti in limba engleza la un nivel satisfacator.
  • Sa aiba experienta ca si baby sitter.
  • Varsta intre 18 si 26 de ani.

 

Perioada programului: Minimum 12 luni

 

Documente necesare pentru inscriere:

  • Formular de aplicatie;
  • Pasaport valid;
  • Buletin;
  • Cazier judiciar.

 

Costuri:

  • Taxa impusa de Ambasada pentru procesarea vizei Au Pair: $190 USD;
  • Taxa de program;
  • Asigurare medicala de calatorie.

 

Inscrierea: GRATUITA.

 

Nota: Toate cheltuielile de transport, bilet de avion, mancare, cazare, sunt platite de catre familia sponsor.

APLICA ONLINE

Munca in Statele Unite ale Americii