Aplicatie

INSCRIE-TE ACUM!

Aplica online la Visa Consulting HR pentru a obtine mai multe informatii referitoare la ofertele de munca  in Statele Unite ale Americii pentru 2015 si 2016.

APLICATIE ONLINE

Locuri de munca

in Statele Unite ale Americii

Programul H-2B si H-2A prezinta tuturor persoanelor oportunitatea de a trai si lucra in Statele Unite ale Americii pe o perioada de timp intre 6 si 10 luni, de a experimenta si interactiona cu oamenii din Statele Unite ale Americii si modul lor de viata.

OFERTA DE MUNCA

NEWSLETTER

STAI INFORMAT!

Primeste pe email cele mai noi stiri abonandu-te la newsletter'ul nostru gratuit.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Ti-ai dorit mereu sa vizitezi sau sa muncesti in S.U.A.?

Cunosti limba engleza la nivel de conversatie si vrei sa o imbunatatesti?

Visa Consulting HR (VisaCHR) a fost infiintata pentru a oferi romanilor posibilitatea de a lucra si calatori in Statele Unite ale Americii. Indiferent in ce parte a tarii va aflati, VisaCHR va ofera posibilitatea sa aplicati pentru contracte de munca calificata si necalificata in S.U.A. Indiferent ca sunteti interesat de un program Work and Travel pentru studenti sau de munca sezoniera de la 6 la 10 luni, puteti apela cu incredere la echipa VisaCHR spijinita atat de firme de consultanta experimentate in S.U.A. cat si de avocati americani specializati in imigrare.

VisaCHR a fost infiintata la cererea unor firme de consultanta si mediere din S.U.A. si a unor angajatori americani cu scopul de a intervieva si selecta cetateni romani si plasarea acestora ca forta de munca in S.U.A. Compania noastra ofera romanilor posibilitatea de a lucra in S.U.A., punand la dispozitie numeroase slujbe in urmatoarele domenii:

 • Industria alimentara: fabrici de procesare si impachetare;
 • Hotelier: housekeeper, houseman, bellboy, valet, ospatar la banchete;
 • Restaurant: server, host, kitchen staff;
 • Parcuri de distractii: ride operator, parking attendant, valet.

Succesul tau este si succesul nostru!

INREGISTRARE ONLINE

Aplica online la Visa Consulting HR pentru a obtine mai multe informatii referitoare la ofertele de munca in Statele Unite ale Americii.

FORMULAR DE INSCRIERE

Doriti sa munciti in Statele Unite ale Americii?

Visa Consulting HR (VisaCHR) este compania dumneavoastra!

 1. Programele H-2B si H-2A prezinta tuturor persoanelor oportunitatea de a trai si lucra in Statele Unite ale Americii pe o perioada de timp intre 6 si 10 luni, de a experimenta si interactiona cu oamenii din Statele Unite ale Americii si modul lor de viata.
 2.  
 3. J1 - Work and Travel
 4. Programul Work and Travel prezinta studentilor de la colegiu sau universitate, oportunitatea de a trai si de a lucra in Statele Unite ale Americii pe perioada vacantei de vara (4 luni), de a experimenta si a interactiona cu oamenii din Statele Unite ale Americii si modul lor de viata.
 5.  
 6. AU Pair
 7. Traiti pentru o perioada de minimum 12 luni ca si membru egal al unei familii cu grija selectata din unul dintre cele 37 de state din S.U.A. Familia la care veti locui va va pune la dispozitie propria dumneavoastra camera, toate mesele si acces la transport daca veti studia. Tineti minte, dumneavostra alegeti familia.
 8.  
 9. Calatoriti timp de doua saptamani cu ajutorul unei vacante platite, si profitati de weekend-urile libere sau de lunile aditionale de sedere dupa indeplinirea contractului. S.U.A. are atat de multe de explorat!

APLICA ONLINE

Munca in Statele Unite ale Americii